Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Makwan Amirkhani pyytää anteeksi uhkailujaan: “Asia on selvitetty”

Makwan Amirkhani pyysi anteeksi Jethrolta
Instagram / Makwan Amirkhani

Vapaaottelija Makwan Amirkhani julkaisi hiljattain uhkailevan Facebook-päivityksen omalla tilillään. Uhakailun kohteena olivat Jethro Rostedt, hänen poikansa ja Turussa sijaitseva Jethron yökerho.

Amirkhanin päivitys julkaistiin maanantaina 12. heinäkuuta ja se oli julki vartin verran ennen kuin se poistettiin. Torstaina 14. heinäkuuta hän pyysi anteeksi somekirjoitteluaan.

“Pahoitteluni tunteenpurkauksen aiheuttamasta ylilyönnistä. Luin Jetin päivityksen nopeasti perjantain tapahtumista ja luulin sen aluksi olevan rasistinen, ja minulla on siihen nollatoleranssi. Puhuttuani hänen kanssaan, asia on selvitetty. Jehtron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään. Hän on auttanut maahanmuuttajia paljon esimerkiksi omilla ohjelmillaan. Pahoittelen siis kirjoitustani ja sen loukkaavaa sisältöä. On tärkeää, ettei yökerhoissa tai baareissa tapella. Ne kuuluvat kehään/häkkiin. Elämä ja ystävyys jatkuu,” Amirkhani kirjoitti Instagramin päivityksessään.

Uhkailu oli ehtinyt jo edetä poliisin esitutkintaan kunnianloukkauksena, kertoo MTV Uutiset.

Päivystävä tutkinnanjohtaja Kristiina Kontio kertoi MTV Uutisille seuraavaa:

“Vahvistan ainoastaan, että esitutkinta on aloitettu liittyen somekirjoitteluun, en vahvista henkilöllisyyksiä. Nimikkeinä esitutkinnassa alustavasti törkeä kunnianloukkaus ja laiton uhkaus,” Kontio kertoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni