Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Kummallinen kikka poisti Christina Haackin 15 vuotta kestäneen ahdistuneisuuden – mitä ihmettä?

Christina Haackin kummallinen kikka poisti ahdistuneisuuden
Instagram / Christina Haack

Christina Haack kertoi hiljattain Instagramissaan, että hän “nollasi aivonsa” poltettuaan myrkyllisen sammakon myrkkyä. Hän paljasti tämän kikan Instagramissaan samalla, kun esitteli maailmalle uuden poikaystävänsä Joshua Hallin. Pariskunta on ollut Christinan mukaan yhdessä muutaman kuukauden.

“Tapasin Joshin, kun en ollut pelko- tai pakotilassa… olin pitänyt taukoa sosiaalisesta mediasta, palkannut henkisen valmentajan ja polttanut Bufo-sammakon myrkkyä,” hän kertoo vapaasti suomennettuna julkaisussaan.

Fox News kertoo, että Christinan mukaan myrkyn polttaminen “vei 15 vuotta kestäneen ahdistuksen mennessään (vain 15 minuutissa).”

Bufo alvarius -sammakon rauhaset erittävät psykedeelistä myrkkyä, jota pidetään laittomana aineena USA:ssa. Fox Newsin mukaan jotkut lähteet ovat kertoneet myrkyn polttamisen olevan tapa hoitaa monia mielenterveysongelmia, kuten ahdistuneisuutta ja hermostuneisuutta.

Haack selittää myös julkaisuussaan tavanneensa Joshuan keväällä. Hiljattain pariskunta juhlisti Haackin 38-vuotissynttäreitä Meksikossa. Hall työskentelee kiinteistövälityksen parissa Teksasin Austinissa ja toimi aikaisemmin poliisina.

Katso koko julkaisu ja onnellisuutta tihkuva, kaunis kuva alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset