Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kirsi Salo juhli festareilla täysin alasti – julkaisi kuvat Instagramissa: katso rohkeat kuvat!

Kirsi Salo juhli festareilla täysin alasti
AOP

Kirsi Salo (54) on monelle tuttu muun muassa Heikoin lenkki -ohjelmasta. Seiska kertoo, että Salo osallistui hiljattain Natural High Healing -hyvinvointifestareille. Ne järjestettiin tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa. Tämä on Suomen suurin päihteetön, savuton ja lihaton festivaali, jolla keskitytään luonnonmukaiseen hyvinvointiin. Festarit järjestettiin Uudessakaupungissa.

“Natural High Healing festarista kertoo oikeastaan kaiken se, että minulla on 4 päivän tapahtumasta kamerassa tasan 3 kuvaa. Yhdessä olen serkkuni kanssa ja muissa olen alasti,” Kirsi Salo sanoo kuvatekstissä.

Molemmissa kuvissa Kirsi näyttää olevan ilman rihman kiertämää.

“Yhdessä (kuvassa) kuuntelen Frantsilan luentoa hoitavista yrteistä nakuna, kun kuivattelen uinnin jälkiä. Eikä ketään kiinnosta. Elämää, jossa luonnollisuus on normi ja ilo on ohjaava voima.”

“Olisitte nähneet nämä beach partyt… Aurinko, DJ ja puolet väestä nakuna tanssimassa. Turvamiehet kokivat kaikki velvollisuudekseen olla paikalla juuri silloin. Lienee syytä huomauttaa, että kaikki ovat selvin päin, koska nämä ovat päihteettömät festarit,” hän kirjoittaa.

Kirsi nautti festareista täysin rinnoin – ja täysin alasti. Hän julkaisi kuvia Instagramissaan. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni