Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Kimi Räikkösen poika sai lahjan Cristiano Ronaldolta – ikimuistoinen lahja!

Kimi Räikkösen poika sai lahjan Christiano Ronaldolta
AOP

Formula 1 -kuski ja maailmanmestari Kimi Räikkönen paljasti hiljattain Instagramin Tarinat -osiossaan, että hänen poikansa Robin sai Christiano Ronaldolta ikimuistoisen lahjan. Futistähti nimittäin kirjoitti nimmarinsa numero 7 -pelipaitaansa ja tämä paita löysi tiensä Räikkösille.

Paita oli osoitettu nimenomaan 6-vuotiaalle Robinille, joka pitää isänsä tapaan vauhdikkaasta urheilusta. Paidassa luki vielä ”To Robin” eli Robinille.

Julkaisussaan Kimi kiitteli sekä Ronaldoa että Ferrarin ex-pomoa Maurizio Arrivabeneä, jolla oli ilmeisesti myös sormensa pelissä lahjan saamisessa. Kimi ajoi aikaisemmin Ferrarin tallille, ennen kuin siirtyi Alfa Romeon leipiin.

Kimi ja hänen vaimonsa Minttu viettivät hiljattain 5-vuotis hääpäiväänsä ja matkustivat Italiaan saakka siitä nauttimaan. Mukana olivat myös lapset Robin ja Rianna.

Formuloissa Kimi on tällä kaudella pärjännyt kiitettävästi, vaikka ei olekaan palkintopallille asti päässyt. Alfa Romeolla kierroksia pöristävä Kimi nauttii edelleen formuloissa kisaamisesta, vaikka maailmanmestaruudesta on jo kulunut jonkin verran aikaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com