Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Kim Kardashian pyysi 14-vuotiasta räppäriä poistamaan videot tyttärestään: Ei antanut selitystä

Kim Kardashian pyysi 14-vuotiasta poistamaan Instavideonsa
Instagram / That Girl Lay Lay

The Blast kertoi hiljattain, että 14-vuotias up-and-coming räppäri That Girl Lay Lay oli kokenut epämiellyttävää kohtelua Kim Kardashianin osalta.

That Girl Lay Lay tuntee Kardashianin perheen ja viettää usein aikaa heidän talossaan ja myös Kimin tyttären, North Westin kanssa. Jokin aika sitten räppäri oli julkaissut Instagramissan videoita, joissa hänet nähtiin viettämässä aikaa North Westin kanssa.

Kim oli kuitenkin pyytänyt räppäriä poistamaan ne kaikki julkaisut, joissa hänen tyttärensä näkyy. Mielenkiintoisen tästä pyynnöstä teki se, että räppäri on aikaisemminkin julkaissut videoita yhdessä North Westin kanssa, eikä niitä ole pyydetty poistamaan.

”Kim Kardashian lähetti minulle viestin ja sanoi, että julkaisut, joissa North näkyy, pitää poistaa. En tiedä miksi, he itse kutsuivat minut taloonsa… Tämä ala on syvältä!” That Girl Lay Lay kirjoitti julkaisussaan.

Räppäri kysyi Kimiltä syytä asialle, mutta ei koskaan saanut vastausa.

”Kysyin, mitä tein väärin, mutta en saanut vastausta.”

Instagramissa on edelleen näkyvillä aikaisemmin julkaistu video, jossa myös North West näkyy. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com