Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Khloé Kardashian upeana neonpinkeissä bikineissä: exät Lamar Odom ja Tristan Thompson tappelevät hänestä sosiaalisessa mediassa

Khloe Kardashianin exät vauhdissa Gramissa
Instagram / Khloé Kardashian

Khloé Kardashian on ollut viime aikoina hyvin aktiivinen sosiaalisessa medissa. Hiljattain hän julkaisi kuvan itsestään neonpinkeissä biksuissa, jotka ovat osa hänen Good American’s Neon Swin -tuotemerkkiä. Uudet biksut tulevat saataville 15. heinäkuuta.

Kuvissa hän poseeraa upeissa bikineissä, pitkät hiukset valtoimenaan ja pitkät kynnet väritykseltään pirteänä. Fanit ovat ihastelleet kuvia ja kommentoineet niitä positiivisella mielellä.

Hollywood Life kertoo näiden viimeisimpien julkaisujen tulleen heti sen jälkeen, kun Khloén exät Lamar Odom ja Tristan Thompson tappelivat hänestä sosiaalisessa mediassa.

Kaikki alkoi siitä, kun Lamar kutsui Khloéa ”hotiksi” hänen hiljattaisessa julkaisussaan, jossa hän poseeraa bikineissä rantasuihkussa. Tristan ei pitänyt tästä ja kommentoi asiaa viittaamalla miehen vuonna 2015 kokemaan yliannostukseen, joka lähes vei hänen henkensä.

”Jumala toi sinut takaisin ensimmäisellä kerralla. Leiki tulella, jos haluat, erilainen lopputulos,” hän sanoo vapaasti suomennettuna.

Khloé oli naimisissa Lamarin kanssa vuodesta 2009 vuoteen 2016.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com