Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Khloé Kardashian jyrähti Twitterissä: “Ihmiset kertovat minusta valheellista p*askaa”

Khloé Kardashian jyrähti Twitterissä
Instagram / Khloé Kardashian

Daily Mail kertoi hiljattain, että Khloé Kardashian on saanut tarpeekseen seuraajiensa levittämistä huhuista. Hän jyrähti asiasta Twitterissä varsin suorasanaisesti eikä jättänyt mitään arvailujen varaan.

Khloé Kardashian on myös joutunut kokemaan sosiaalisen median kääntöpuolen pahimmalla mahdollisella tavallla. Hänestä on levitetty erinäisiä juoruja ja valheita ja nainen halusi laittaa niille pisteen saman tien.

“Jotkut teistä uskovat kaikkeen, tai luulevat tietävänsä, mitä on meneillään. Totuus ei ole koskaan tarpeeksi, saati tarpeeksi mehukas, joten haluatte luoda vaihtoehdon, johon uskoa”, Kardashian jyrähti aluksi Twitterissä.

Hän sanoo, että ihmiset juoruilevat ja valehtelevat.

“Aina tapahtuu niin, että ihmiset kertovat minusta valheellista paskaa ja haluavat terrorisoida sillä minua. Tietenkää tässä ei ole faktoja mukana. Todella kummallista!”

Fanit ovat tukeneet häntä kommenteissa ja monet ovat sanoneet, ettei tällaisista ihmisistä kannata välittää. Khloé on samaa mieltä, mutta sanoo sen silti olevan pöyristyttävää.

“Se on silti säälittävää ja myös todella turhauttavaa samaan aikaan. Aivan kuin he tietäisivät kaiken.” Kardashian vastasi fanin kommenttiin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset