Pidetään yhteyttä

TV

Kerttu Rissasen keho Selviytyjät -kuvausten jälkeen: “Ei tavoitevartaloni!”

Kerttu Rissanen hoikassa kunnossa Selviytyjien jälkeen
AOP

Selviytyjät Suomi päättyi viime viikonloppuna ja voittajaksi selviytyi Kristian Heiskari. Selviytyjistä tuttu Kerttu Rissanen (25) putosi sarjasta, jonka jälkeen hän julkaisi Instagramissa kuvan kehostaan heti ensimmäisenä päivänä tippumisensa jälkeen.

Voice.fi -sivuston mukaan Kerttu sanoo, että tämä ei ollut hänen tavoitevartalonsa. Laihtuminen ja kehon kuivuminen olivat hänen mukaansa metsässä rämpimisen ja ainaisen nälän aiheuttamia. Alla olevassa Instagram -päivityksessä Kerttu on ottanut itsestään kuvan hotellihuoneen peilin kautta. Nainen on kieltämättä hoikassa kunnossa.

Kuvan Kerttu on tägännyt näin: “Finaalijakson kunniaksi vielä fiilistelyä Selviytyjistä! #after #survivor EDIT: tähän alkuun vielä, tämä ei ole minun tavoitevartaloni, tämä on kuukauden niukan ruovalion jäljiltä, metsissä rämpimisen jäljiltä nälässä oleva kehoni.”

Hän vielä lisää: “Ekoissa kuvissa se ilta kun tipuin ja saavuin hotelliin! Reppu haisi ihan kamalalta, samoin minä. Ja Shelliltä keskellä yötä oli pakkoa hakea järjettömät mätöt, nälkä oli loppumaton. Suihkuun ois voinu jäädä asumaan.”

Salatut Elämät -sarjasta tuttu näyttelijä tekee myös töitä kunto- ja joogaohjaajana.

Mainokset