Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kendall Jenner lomalla Italiassa: kuvat ovat “unenomaisia” ja saavat jokaisen haikailemaan lomalle

Kendall Jenner lomalla Italiassa: kuvat ovat "unenomaisia" ja saavat jokaisen haikailemaan lomalle
Instagram / Kendall Jenner

Huippumalli Kendall Jenner on tullut tutuksi ympäri maailmaa muotimaailman piireistä. Hän on tällä hetkellä yksi kovimmin palkattu malli ja hän on tehnyt töitä suurille nimille. Hän on myös hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja julkaisee usein kuvia itsestään ja omasta arjestaan.

Yksi viimeisimmästä kuvasarjoista on täynnä kuvia Italian upeilta rannoilta. Kuvissa Jenner poseeraa muun muassa vihreässä bodsuitissa ja bikineissä. Hän on myös ujuttanut mukaan kuvan herkullisesta lautasellisesta ruokaa.

Moon -nimimerkillä kulkeva tili kommentoi kuvaan “Dreamy” eli “unenomaista” vapaasti suomennettuna. Kommentti on saanut tuhansia tykkäyksiä. Vaikuttavassa kuvasarjassa lomastaan nauttiva Kendall näyttää siltä, että Italiasta nautitaan täysin rinnoin.

Kendall joutui hiljattain lakisyytteen kohteeksi, kun Liu Jo -niminen brädi haastoi hänet oikeuteen. Brändin mukaan Kendall ei ollut pitänyt kiinni sopimuksesta, jonka mukaan hänen piti tehdä kaksi kuvaussessiota: malli toteutti niistä vain ensimmäisen, vaikka suurin osa palkkiosta oli jo maksettu.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset