Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kendall Jenner lähes alast Met Gaalassa: tämä asu käänsi päitä

Kendall Jenner lähes alast Met Gaalassa: tämä asu käänsi päitä
Instagram / Kendall Jenner

New Yorkissa vietettiin Met Gaalaa muutamia päiviä sitten. Punaisella matolla nähtiin paljon tuttuja julkkiksia, joiden joukossa olivat muun muassa Rihanna, Jennifer, Lopez, Megan Fox, Kim Kardashian ja monia muita. Myös huippumalli Kendall Jenner nähtiin upeassa Givenchyn asussa, joka ei takuulla jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Punaiselle matolle asteli ensin Kim Kardashian täysmustassa asussa, joka peitti naisen kasvot ja koko kropan kokonaan. Sen jälkeen pikkusisko Kendall asteli matolle asussa, joka paljasti melkein kaiken. Kendallilla oli päällään läpinäkyvä Givencyn mekko, jonka alla oli ihonvärinen bodysuit.

Kendall on haastettu oikeuteen Liu Jo -nimisen yrityksen toimesta. Yritys vaatii 1,8 miljoonan dollarin korvausta siitä, ettei Kendall koskaan ilmestynyt sopimuksen mukaisesti kuvaussessioon. Ensimmäinen kuvausprosessi oli jo purkissa ja naiselle maksettu 1,35 miljoonaa dollaria 1,5 miljoonasta dollarista. Toinen kuvausprosessi jäi kuitenkin tekemättä koronaviruksen takia, mutta Kendall ei ollut pyynnöistä huolimatta suostunut sopimana uutta päivämäärää toiselle keikalle.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset