Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katy Perry ja Orlando Bloom lomalla Italiassa – lämmintä lomatunnelmaa ja kiihkeää suutelua

Katy Perry ja Orlando Bloom lomalla Italiassa
AOP

Hollywoodin rakastettu pariskunta näyttelijä Orlando Bloom ja laulaja Katy Perry kuvatiin hiljattain lomatunnelmissa. Pariskunta on viettänyt perheensä ja ystäviensä kanssa lomaa Italian Caprissa huvijahdilla ja meno näytti olevan varsin hauskaa ja lämmintä.

Paparazzien nappaamissa kuvissa Perry ja Bloom viettävät aikaa huvijahdin kannella. Perryllä on päällään mustat bikinit ja Bloomilla punaiset uimashortsit. Bloom nähtiin muun muassa hyppäämässä jahdilta veteen ja ottamassa suihkua jälkikäteen. Perry vietti aikaa nauttien auringosta ja toipa hän myös pariskunnan yhteisen tyttären, Daisyn, kannelle nauttimaan Italian auringosta.

Kuvissa perheellä näyttää olevan hauskaa huvijahdilla upeassa säässä. Lomaileva pariskunta on nauttinut Italian antimista täysillä ja lomapäiviä on vielä edessä lisääkin. Fox News kertoi myös, että pariskunta oli antautunut myöhemmin kiihkeiden suudelmien pariin ja Perry oli jopa napannut kourallisen Bloomin takalistoa käsiinsä.

Pariskunnan ensimmäinen tytär Daisy syntyi elokuun 27. päivä vuonna 2020 ja Perryn uusi albumi Smile tuli ulos vain päivä sen jälkeen. Perry on kertonut sosiaalisessa mediassa, että tytär muutti hänen elämänsä.

Katy Perry ja Orlando Bloom lomalla Italiassa

AOP

Katy Perry ja Orlando Bloom lomalla Italiassa

AOP

Katy Perry ja Orlando Bloom lomalla Italiassa

AOP

Mainokset