Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Katariina Juselius kertoo: “Minua arveluttaa Miss Suomen mukana tuleva julkisuus”

Karoliina Juselius kertoo: "Minua arveluttaa Miss Suomen mukana tuleva julkisuus"
Instagram / Katariina Juselius

Maanantaina uutisoitiin siitä, että Nicole Söderström ja Katariina Juselius jättäytyivät pois Miss Suomi 2021 finaalista. Virallisessa vastauksessaan kaksikko kiitteli missiorganisaatiota ja he kertoivat muun muassa, että aikaa oli vaikea järjestää koulutuksiin osallistumiselle.

Nicole Söderström paljasti Instagramin Tarinat -osiossaan maanantaina, että suurin syy kisasta jättäytymiselle oli se, että hänellä oli ulkopuolinen olo. Hän kertoo, että vaikka muut kilpakumppanit olivat mahtavia, hän tunsi jääneensä niin sanotusti missiorganisaation ulkopuolelle.

Nyt Katariina Juselius on kertonut myös lisää syystään finaalista jättäytymiselle. Hän kiittelee ensin Instagramin Tarinat -osiossaan vuolaasti missiorganisaatiota, jonka jälkeen hän vielä sanoo, että häntä arveluttaa Miss Suomen mukana tuleva julkisuus. Katariina kertoo, että vaikka hän ei ole suuri julkkis, hän on jo vuodesta 2019 karttanut muun muassa treffejä julkisilla paikoilla. Hän kertoo myös, että on joutunut olemana varovaisempi kaveriporukan suhteen, sillä hänen yksityisasioitaan on aikaisemmin levitetty medialle.

Katariina julkaisi heti perään tarinan siitä, kuinka elämä on parempaa, kun kaikki eivät tiedä asioistasi.

Karoliina Juselius avaa syitä Miss Suomi -finaalista jättäytymiselle

Instagram / Katariina Juselius

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa ilmoitukset
Lähetä ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni