Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katariina Juseliuksen seinällä komeilevat hänen omat kasvonsa: “Niin kaunis!”

Katariina Juseliuksen seinällä komeilevat hänen omat kasvonsa
Instagram / Katariina Juselius

Miss Suomesta tuttu Katariina Juselius julkaisi hiljattain Instagramissaan kuvan uudesta taideteoksesta, jonka hän on saanut omalle seinälleen. Sosiaalisen median mukaan hän tilasi jokin aika sitten taitelija Hannan Kalliolta teoksen, joka on nyt saapunut Juseliukselle.

“Se on vihdoin täällä. Tilasin Hanna Kalliolta kesän alussa taulun ja tässä se nyt on koko komeudessaan. Niin kaunis,” Juselius kirjoittaa kuvan yhteydessä.

“Lähetin Hannalle vain muutaman kuvan sekä ehdotuksen värimaailmasta – muuten annoin vapaat kädet.”

Juselius sanoo, ettei yhtään arvannut, millainen teoksesta tulisi. Ilmeisesti lopputulos kuitenkin miellytti Juseliusta.

“Siitä tuli täydellinen. Hanna on niin taitava ja tarkka. En osannut edes toivoa näin upeaa teosta. Kiitos,” Juselius kirjoittaa kuvatekstissä sydämen kera.

Juselius oli tänä vuonna osa Miss Suomen finaalikaartia. Hän kuitenkin päätti jättäytyä kisasta pois.

“Vuonna 2019 olin Miss Suomi -finalisti ja yksi suurimmista unelmistani oli silloin voittaa kirkkain kruunu. Hetken oletin, että se unelma elää minussa yhä. Olen kuitenkin todennut, että oma fokukseni on nyt muualla. Voin tehdä niitä asioita, mitä pidän tärkeinä myös ihan vaan Katariinana ilman titteliä,” Juselius kertoi heinäkuussa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset