Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kanye Westin uudet kappaleet ovat täynnä paljastuksia – ”Pelaamista muiden naisten kanssa”

Kanye Westin uuden albumin kappaleet ovat täynnä paljastuksia pettämisestä
AOP

Räppäri Kanye Westin uusi albumi Donda sisältää henkilökohtaisia paljastuksia ja tunnustaa niissä myös pettäneensä ex-vaimoaan Kim Kardashiania. Hurricane-nimisen kappaleen sanoitukset eivät jätä mitään arvailujen varaan.

Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin.

Hän siis räppää siitä, kuinka hän on rikas ja käy ulkona uuden naisen kanssa, vaikka tietää totuuden, että pelaa vielä kahden lapsensa jälkeen. Pelaamisella tässä viitataan todennäköisesti pettämiseen.

People-lehden lähteet kertovat, että nämä sanoitukset ovat Kanyen testamentti siitä, että hän teki väärin. Hän haluaa näiden sanoitusten avulla kuulemma pyytää anteeksi ja ottaa vastuun teoistaan.

Hurricane ei suinkaan ole ainut kappale, jossa viitateen Kanyen exään Kim Kardashianiin. Lord I need You-kappale sisältää niin ikään viittauksen menneeseen.

Time and space is a luxury / But you came here to show that you’re still in love with me

Hän räppää, kuinka aika ja tila ovat olleet luksusta, mutta tulit silti näyttämään, kuinka paljon rakastat minua edelleen.

Kim haki avioeroa aikaisemmin tänä vuonna. Ex-pariskunta onkin nyt jättänyt henkilökohtaiset riitansa vähemmälle ja keskittyvät tällä hetkellä ensisijaisesti lastensa hyvinvointiin. Lähipiiristä on kerrottu, että Kim rakastaa edelleen Kanyeta, mutta hän ei silti aio peruuttaa avioeroa.

Lähde: People

Mainokset