Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kanye Westin suhde mallikaunottareen loppui lyhyeen – ”Ei aikaa seurusteluun nyt”

Kanye West ja huippumalli Irina Shayk eronneet
AOP

Räppäri Kanye West tapasi muutama kuukausi sitten venäläisen huippumalli Irina Shaykin ja pian sen jälkeen kaksikko nähtiinkin usein viettämässä aikaa yhdessä. Erohuhuja oli jo heinäkuussa, mutta ne kumottiin nopeasti. Ensimmäiset erohuhut olivat saaneet mallikaunottaren todella surulliseksi.

– Irina on niin surullinen valheista koskien häntä ja Kanyea. He ovat edelleen yhdessä, mallin ystävät kertoivat tuolloin.

Kanye West ja huippumalli Irina Shayk eronneet

AOP

Nyt ero on kuitenkin totisinta totta ja kaksikko on lopettanut suhteensa. People-lehden lähteet kertovat, ettei kyseessä edes koskaan ollut sen vakavampi juttu.

– Kanye on ollut kiireinen töiden ja lastensa kanssa. Tähän hän keskittyy. Hänellä ei ole aikaa seurusteluun nyt. Hän kuitenkin pitää Irinaa mahtavana ihmisenä ja he pysyvät ystävinä, kerrotaan lähipiiristä.

Eroon voi vaikuttaa kaksikon pitkä välimatka. Kanye asuu Los Angelesissa ja irina New Yorkissa, joka tarkoittaa noin 5 tunnin lentomatkaa kaupungista toiseen.

Kanyen ex-vaimo Kim Kardashian on ollut tietoinen kaksikon seurustelusta, mutta se ei kuulemma haittaa häntä. Hänen ainut huolenaiheensa ovat ex-pariskunnan yhteiset lapset.

– Kim haluaa, että Kanye on läsnä ja viettää mahdollisimman paljon aikaa lastensa kanssa. Lapset rakastavat, kun Kanye on heidän kanssaan. Kim ei halua, että uusi tyttöystävä vie liikaa Kanyen huomiota pois lapsista, lähteet kertoivat aikaisemmin.

Lähde: People

Mainokset