Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kanye Westin “Donda” -albumin julkaisu ei mennyt nappiin: julkkikset käärmeissään, fanit ihmettelevät julkaisutapahtuman kokoonpanoa

Kanye Westin "Donda" -albumin julkaisu ei mennyt nappiin
AOP

Yahoo kertoi hiljattain lisää Kanye Westin uuden Donda -albumin julkaisusta, tai tarkemmin ottaen siitä, kuinka julkkikset ja fanit ovat reagoineet siihen. Donda on Westin uusi albumi, jossa on 26 biisiä.

Muun muassa Chris Brown kommentoi asiaa epämääräisesti sosiaalisessa mediassa sivaltaen Westiä ikävällä kommentilla. Julkaisu on sittemmin poistettu. Brown on mukana albumilla biisissä “New Again.” Fanit spekuloivat tämän reaktion johtuvan siitä, että Brown olisi räpännyt biisissä alunperin, mutta West käytti biisissä vain vokaaleja.

Myös Soulja Boy napautti Westiä. Hänen mukaansa West olisi pyytänyt häntä mukaan kappaleeseen “Remote Control,” mutta kappaleessa kuullaakin Young Thug.

Donda -albumin julkaisubileissä esiintyivät muun muassa DaBaby ja Marilyn Manson. Eräs fani kommentoi tätä sanomalla, että “DaBaby on homofobinen ja Marilyn Manson sarjaraiskaaja…” ja hän lisäsi vielä, että mitä tahansa toiveita tämän albumin suhteen olikin, on aika lopettaa pelleily.

Alla näet kuvan Kim Kardashianista valmistautumassa esitykseen Dondan julkaisubileissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset