Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Kaksi Miss Suomen -finalistia ulkona kilpailusta! Enää kahdeksan finalistia kilpailevat kirkkaimmasta kruunusta

Kaksi kilpailijaa pudottautuivat Miss Suomi -kisan finaaleista
Instagram / Katariina Juselius

Käynnissä olevassa Miss Suomi -kisan finaalissa on enää kahdeksan finalistia: kaksi heistä pudottautui pois. Seiska kertoo, että kaksi finaalista ulos lähtenyttä ovat Katariina Juselius ja Nicole Söderström. Kumpikin heistä on tavoitellut kruunua myös aikaisempina vuosina.

Finnartist Oy:n toimitusjohtaja Sunnevan Sjögrénin kertoo, että koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuminen on tärkeää.

“Miss Suomi -kilpailu on tasokas kilpailu, jossa erityisesti tänä vuonna painopisteenä on itsensä kehittäminen, projektiosaamisen ja monipuolisten taitojen kehittäminen. Lisäksi all stars -finalisteille oli jo tarjolla organisaation puolelta erilaisia työtehtäviä, jotka vaativat kaikki aikaa. Kun finalistit ovat tunnettuja aiemmilta vuosilta, oli heidän työtilanteensa koronan hellitettyä parantunut ja aiheutui näiden yhdistelmänä kahdelle finalistille ylitsepääsemätön tilanne, joten matka päätettiin heidän kanssaan päättää. Täten kahdeksan finalistia tavoittelee kirkkainta kruunua,” Sunneva Sjögrén kertoo tiedotteessa.

Katariina itse kertoo, miksi hän pudottautui pois kilpailusta:

“Vuonna 2019 olin Miss Suomi -finalisti ja yksi suurimmista unelmistani oli silloin voittaa kirkkain kruunu. Hetken oletin, että se unelma elää minussa yhä. Olen kuitenkin todennut, että oma fokukseni on nyt muualla. Voin tehdä niitä asioita, mitä pidän tärkeinä myös ihan vaan Katariinana ilman titteliä. Hyväntekeväisyys, etenkin luonnon- ja eläintensuojelu ovat minulle tärkeitä. Iso kiitos Miss Suomi -organisaatiolle kaikesta, niin vuonna 2019 kuin 2021. Olen saanut paljon tietoa ja taitoa heiltä. Sydämeni sykkii aina Miss Suomelle ja olen aina valmis tsemppaamaan uusia kisaajia,” Katariina Juselius kertoo.

Myös Nicolella oli omat syynsä kisasta pudottautumiselle:

“Olen tavoitellut kruunua neljänä vuonna. Päätin kuitenkin nyt luopua finaalipaikasta. Tämä päätös oli minulle itseasiassa aika helppo. Jo ihan alusta asti mietin monesti, teinkö oikean ratkaisun lähtemällä kilpailuun uudestaan. Kilpailun edetessä tilaisuudet ja koulutukset eivät kiinnostaneet minua enää samalla tavalla kuin ennen. Olen todella kiitollinen kaikista näistä vuosista, mutta en koe sopivani tähän kilpailuun enää. Uskon, että minun persoonani on tarkoitettu johonkin muualle,” Nicole kertoo.

Kruunusta kisaavat syyskuussa enää Emmi Suuronen, Emilia Lepomäki, Hanna Ojaniemi, Riikka Uusitalo, Essi Unkuri, Jasmine Järvinen, Sonja Länsivuori ja Eveliina Tikka.

Mainokset