Pidetään yhteyttä

Julkkikset

John Travolta lensi tyttärensä tueksi elokuvan kuvauksiin – Julkaisi harvinaisen videon lastensa kanssa

John Travolta lensi tyttärensä tueksi elokuvan kuvauksiin – Julkaisi harvinaisen videon lastensa kanssa
AOP

Näyttelijä John Travoltan ihastuttava Ella-tytär on päättänyt seurata isänsä jalanjälkiä näyttelemisen saralla. Travolta on ollut aina tunnettu siitä, että hänellä on erittäin läheiset välit lapsiinsa Ellaan ja Benjaminiin. Viimeisimmässä Instagram-julkaisussaan hän jakaa videon, jossa hän on menossa lentokoneella tapaamaan tytärtään Budapestiin asti. Ella on kuvaamassa siellä debyyttielokuvaansa Get Lost.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lensimme Budapestiin poimimaan Ellan hänen elokuvastaan ”Get Lost”, tähän päivään tuotu uusintakertomus Liisa Ihmemaassa-tarinasta. Huomaa, että Ben sai myös osan elokuvassa! Travolta kirjoittaa kuvatekstissään.

Mukana matkalla oli myös Travoltan poika Benjamin, joka nähdään videossa elokuvaan kuuluvassa asussa. Kolmikko nautti päivästään kuvausten keskellä ja jatkoivat myöhemmin myös tutustumista eri nähtävyyksiin.

Seuraajat ovat ihastelleet Travoltaa isänä ja sitä suurta tukea sekä kannustusta, jota hän tarjoaa lapsilleen.

– Uskomaton isä, mikä siunaus, kiitos että jaoit tämän videon meille, kommentoi eräs seuraajista.

– John, tämä on niin arvokas muisto sinun tyttärellesi ja pojallesi ja itsellesi, kaunis muisto perheellesi. Voin nähdä, kuinka ylpeä olet kummastakin heistä, jatkaa toinen.

– Super iskä! sanovat monet.

Get Lost-elokuvan kuvaukset ovat vielä sen verran kesken, että sen lopullista julkaisupäivämäärää ei ole vielä kerrottu.

Lähde: Hello Magazine

Mainokset