Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jim Carreytä ja The Weekndiä yhdistää mielenkiintoinen harrastus – ovat olleet ystäviä jo jonkin aikaa

Jim Carreytä ja The Weekndiä yhdistää mielenkiintoinen harrastus
AOP

NME kertoi hiljattain, että laulajana tunnettu The Weeknd (31) ja näyttelijä Jim Carrey (59) ovat ystäviä. Heitä yhdistää mielenkiintoinen harrastus.

The Weeknd muisteli hiljattain tuoreessa haastattelussaan viimevuotisia synttäreitään, joissa hän tutustui koomikko Jim Carreyyn. Hän oli tekstaillut Carreyn kanssa ja kaksikko huomasi, että he kumpikin pitävät kaukoputkista. Kummallakin heillä on oma kaukoputki.

Carrey oli kysynyt muusikolta, missä hän asuu. He asuivat vain parin korttelin päässä toisistaan, joten Carrey tiedusteli vielä miehen asuinkerrosta. Koska he asuivat niin lähellä, kaksikko pystyi tiirailemaan toisiaan kaukoputkella.

“Hänellä oli kaukoputki ja minulla oli kaukoputki. Katsoimme ikkunoista kaukoputkillamme ja pystyimme näkemään toisemme,” The Weeknd kuvailee hauskaa tapahtumaa.

Haastattelussa paljastuu myös, että kun The Weeknd täytti 30 vuotta, Carrey yllätti hänet viemällä hänet aamiaiselle.

The Weeknd on tuttu muun muassa biisistään Heartless, joka nousi joitakin vuosia sitten listojen kärkeen. Carrey on esiintynyt puolestaan lukuisissa komediaelokuvissa, joista tunnetuimpiin lukeutuvat muun muassa Ace Ventura -sarjaan kuuluvat hauskat elokuvat, kuten Ace Ventura – Eläindekkari.

Mainokset