Pidetään yhteyttä

Kuumat

Jessica Edström ihastuttaa taas bikinikuvillaan: “Minä poseeraamassa vs oikeassa elämässä”

Jessica Edström ihastuttaa taas bikinikuvillaan
Instagram / Jessica Edström

Nykyään Miamissa asuva suomalainen glamourmalli Jessica Edström, eli Pezsi ihastuttaa seuraajiaan Instagramissa jatkuvasti upeilla ja erittäin rohkeilla kuvillaan. Onpa Instagram kerran jos toisenkin jopa poistanut liian paljastavia Jessican kuvia.

Jessica on toiminut mallin lisäksi myös deejiinä ulkomailla. Hänet on nähty hommissa esimerkiksi Meksikossa, jossa hän myös viettää ahkerasti aikaa. Nyt kaunotar on kesälomalla Suomessa. Hän viettääkin usein kesää kotimaassa ennen kuin palaa Yhdysvaltoihin tai Meksikoon nauttimaan auringonpaisteesta.

Hiljattaisessa julkaisussa Jessica poseeraa vaaleansinisissä, hyvin pienissä bikineissä, jotka eivät jätä mitään arvailujen varaan. Kuvatekstiksi hän on kirjoittanut: “Minä poseeraamassa vs oikeassa elämässä.” Kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa viettelevästi ja toisessa hän nauraa vapautuneena tukka hulmuten.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jessica poseeraa ahkerasti viettelevissä kuvissa Instagramissa, eivätkä fanit meinaa saada tarpeekseen. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset