Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Jennifer Lopez on päässyt yli exästään: poisti kuvat Instagramista

Jennifer Lopez on päässyt yli exästään
AOP

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez seurustelee nykyään Ben Affleckin kanssa. Näyttää siltä, että Lopez on virallisesti päässyt yli exästään Alex Rodsiguezista, nimittäin viime viikonloppuna Lopez poisti kaikki yhteiskuvat sosiaalisesta mediasta ja myös lakkasi seuraamasta häntä Instagramissa, kertoo Yahoo.

Yahoo kertoo, että Lopez on muun muassa poistanut kuvan, jossa oli kukkakimppu, jonka hän oli saanut Rodriguezilta ystävänpäivänä. Vaikka kaikki yhteiskuvat on poistettu, mies esiintyy silti joissakin ryhmäkuvissa.

Rodriguez itse ei ole poistanut kuvia Lopezista ja hän seuraa edelleen laulajaa Instagramissa, ainakin toistaiseksi.

Onnellinen Jennifer Lopez on vihdoin julkaissut suhteensa Ben Affleckiin sen jälkeen, kun Rodriguez ja Lopez laittoivat suhteelle pisteen huhtikuun puolivälissä. Lopezin lähipiiri on supissut siitä, että nyt Lopez näyttää olevan onnellisempi kuin koskaan.

Pariskunnalla oli ollut jo aikaisemmin ongelmia, joita he yrittivät työstää. Nyt he ovat kuitenkin sanoneet toimivansa paremmin ystävinä. He sanovat edelleen tukevansa toisiaan bisnesspuolella ja projekteissa. He halusivat myös toivottaa toisilleen ja toistensa lapsille kaikkea hyvää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com