Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jenni Vartiainen kauniina kesäkuvassa – Ja mitäs kuvasta paljastuukaan?

Jenni Vartiainen saa toisen lapsensa
AOP

Laulaja Jenni Vartiainen julkaisi Instagram-tilillään ihastuttavan kuvan, jossa hän poseeraa kauniina kesäinen mekko yllään. Mekko paljastaa samalla laulajan pyöristyneen vatsan, joka kertoo siitä, että tulossa on Jennin toinen lapsi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Onnellinen odotus, hän kirjoittaa kuvatekstiinsä.

Monet suomalaiset julkkikset ovat tulleet kommentoimaan kuvaa ja onnitteluja satelee.

– Wäää!! Ihanaa!! riemuitsee Jannika B.

– En kestä! Onnea ihana, onnittelee Anna Abreu ystäväänsä sydänemojien kera.

Ja onnittelujen virtaa jatkaa Juha Tapio, Kiira Korpi, Ellinoora, Anna Puu sekä lukuisat muut suomalaiset julkkikset.

Jenni Vartiainen on asunut jo vuodesta 2018 asti New Yorkissa. Yksityiselämästään ja parisuhteestaan vaitonainen laulaja lähti matkaan miehensä perässä. He saivat ensimmäisen lapsensa lokakuussa 2019.

Alkuvuodesta 2021 Jenni kertoi ikävöivänsä Suomeen, sillä varsinkin koronavuosi oli ollut erittäin rankkaa aikaa Amerikan suurkaupungissa. Onneksi perhe pääsi käymään Jennin kotinurkilla toukokuussa ja tämä varmasti toi helpotusta pitkään jatkuneeseen koti-ikävään.

Hän on myös useissa haastatteluissa kertonut, kuinka paljon nauttii äitiydestä ja sen tuomasta uudesta elämästä. Jenni Vartiainen ei ole julkaissut uutta musiikkia sitten vuoden 2018 ilmestyneen Monologi-albumin jälkeen. Tälläkin hetkellä pääpainopiste on varmaan perheessä ja sen hoitamisessa, mutta fanit toki aina toivovat, että tämä upea laulaja vielä jonain päivänä julkaisisi uutta materiaalia.

Mainokset