Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jasper Pääkkösen kalsareille hullua kysyntää: bisnes vetää miljoonia euroja

Jasper Pääkkösen kalsareille hullua kysyntää: bisnes vetää miljoonia euroja
AOP

Jasper Pääkkösellä on yllättävä bisnes: hän omistaa osan kalsariyrityksestä nimeltään The Other Danish Guy. Seiska haastatteli Pääkköstä hiljattain asian tiimoilta.

The Other Danish Guy tunnetaan etenkin kummallisista mainoksistaan ja moni on luullut sen olevan Suomeen lanseerattu brändi, mutta kyseessä on kolmisen vuotta toiminnassa ollut suomalainen startup yritys. Pääkkönen on sijoittanut yritykseen leijonanosan rahaa ja hänen lisäkseen omistajia on 10 kappaletta.

Pääkkönen ei itse ole mukana hallituksessa. Yrityksen liikevaihto on kasvanut kolmessa vuodessa 83 000 eurosta yli kahteen miljoonaan euroon. Voittoa on tullut puoli miljoonaa euroa.

Pääkkönen tunnetaan kalastuksen fanina ja hän tukee vesistöjen suojelua. Hän päästääkin aina saaliinsa vapaaksi kuvan ottamisen jälkeen. Hän on kertonut, ettei kalsareiden valmistaminen kiinnosta häntä sinällään, mutta koska kalsarit valmistetaan hylätyistä kalaverkoista, homma alkoi kiinnostaa.

“Eihän mua mikään kalsareiden valmistaminen kiinnosta, mutta kun niitä valmistetaan hylätyistä kalaverkoista, niin se muuttuu äärimmäisen kiinnostavaksi. Raaka-aine sattuu mun näkökulmasta olemaan kaikista vastuullisin. Tärkeintä on, että niitä (kalsareita) saadaan maailmalle mahdollisimman paljon,” Jasper hehkuttaa yrityksen mainosvideolla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset