Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Viihdeuutiset

Jannika B ja Toni Wirtanen jakoivat ilouutisen – Vauva on täällä!

Jannika B ja Toni Wirtanen vauva syntynyt!
Instagram/jannikabofficial

Laulaja Jannika B ja hänen rokkaripuolisonsa Toni Wirtanen ovat toivottaneet tervetulleeksi uuden perheenjäsenen. Hartaasti odotettu tyttövauva syntyi oletettavasti perjantain nurkilla Jannika B:n Instagram-julkaisusta päätellen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Aikalailla kaksi vuorokautta sitten hän putkahti maailmaan. Kaikki meni uskomattoman hyvin. Kiitos rakas @toniwirtanen kun olet rakentanut tämän elämän kanssani, Jannika kirjoittaa kuvatekstissään.

Puoliso Toni Wirtanen julkaisi niin ikään ihastuttavan kuvan sairaalasta uuden tulokkaan kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän on saapunut. Martta sai pikkusiskon ja rakkaus uuden hahmon. Kiitos, rakas @jannikabofficial että saan kokea tällaista kanssasi. Olet upea nainen, vaimo ja äiti, kirjoittaa Toni kiitollisena.

Jannika ja Toni ovat olleet naimisissa jo vuodesta 2013 asti. Yhteinen matka alkoi vuonna 2011, kun he tapasivat toisensa. Heillä on ennestään yksi yhteinen tytär, Martta, joka syntyi elokuussa 2015.

Vauva-uutiset julistettiin Instagramissa toukokuussa, osuen sopivasti juuri äitienpäivän kohdalle. Vauvan sukupuolikaan ei silloin jäänyt epäselväksi, kun Jannika puhui olevansa hyvä äiti molemmille tyttärilleen.

Lämpimät onnittelumme koko perheelle ja mukavia yhteisiä hetkiä vauvan kanssa!

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos