Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Jannika B hehkuttaa Tanssii Tähtien Kanssa-avausjaksoa – Odottelee samalla vauvan syntymistä

Jannika B hehkuttaa Tanssii Tähtien Kanssa-avausjaksoa ja odottaa vauvan syntymistä
AOP

Laulaja Jannika B:n ja Apulanta-rokkari Toni Wirtasen toisen yhteisen lapsen on määrä syntyä pian. Jannika B onkin postaillut mukavia kuvia pitkin raskautta omalle Instagram-tililleen.

Nyt Jannika poseerasi poreammeessa jo aikamoiseksi kasvaneen raskausvatsansa kanssa. Päivityksessä hehkutettiin uutta Tanssii Tähtien Kanssa-avausjaksoa ja erityisesti Krista Siegfridsin yllä nähtyä mekkoa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihan ei oo just nyt vyötärö samassa kunnossa kun omalla kaudella, joten kuinka onnelliseksi voikaan tulla kun JUMALATAR @kristasiegfrids teki Samba-mekolleni kunniaa!!! BOOOM mikä beibi ja mikä numero! Jannika kirjoittaa kuvatekstissään.

Jannika muistetaan vuoden 2019 TTK:sta, jossa hän sijoittui upeasti toiseksi. Hänen valmentajanaan oli tuolloin tanssija Aleksi Seppänen. Krista Siegfrids tanssii tänä vuonna yhdessä tanssinopettaja Anssi Heikkilän kanssa. Sunnuntainen tanssiesitys sai tuomaristonkin kiroilemaan.

– V*ttu mikä veto! Tämä oli show´ta parhaimmillaan, jätte bra! hehkutti Jorma Uotinen esitystä.

Jannika B jatkaa kilpailun seuraamista mielenkiinnolla ja toteaa vielä päivityksensä loppuun, että ”P.s. Sais kyllä tää bebe jo tanssia pihalle!”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com