Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Janni Hussin suorat sanat uusista bikineistään – “Karmea pehi”

Janni Hussi manasi uudet bikininsä
AOP

Juontaja ja fitness-ammattilainen Janni Hussi antoi suoraa palautetta nettiostoksessaan omalla Instagram-tilillään. Hän poseeraa kuvassa kirkkaan neonvihreät lateksibikinit päällään. Mutta kuvatekstistä päätellen bikinit eivät olleetkaan kovin mukavat päällä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

– Note to myself: lateksiuikkareissa tulee maailmanluokan pehi. Istuvuus muutenkin hanurista 0. Mut yhdessä asennossa omalla parvekkeella näyttää kivalta. Ens kerralla paremmin. #nettishoppailu.

Mutta mitä ihmettä tarkoittaa pehi? Sitä ihmettelevät muutamat kommentoijat, kunnes eräs seuraajista selvensi asiaa.

– Se on persehiki, hän valaisee muita.

Janni Hussi tunnetaan lennokkaista kommenteistaan ja juontajalla on luontainen kyky komiikkaan. Hän on joutunut myös ikävän kommentoinnin kohteeksi, mutta onneksi hän ei koskaan jää sanattomaksi. Viimeksi joku ruoti ikävällä tavalla hänen ulkonäköään Instagram-päivityksessä, jossa Janni poseerasi jumppavaatteet päällä.

– Onneks ite oon oikein tyytyväinen itteni kanssa. Muuten nää kommentit vois tuntua kohtuullisen kurjalta, Hussi kuitenkin antoi takaisin tylyjen kommenttien postaajille.

Myös Jannin puoliso Joel Harkimo antoi kuulua omat terveisensä ikävästi kommentoineille seuraajille.

– Anteeks, mutta millä oikeudella sä kommentoit tämmöstä? On aivan käsittämätöntä, että joillekin normaalit käytöstavat vaan katoaa, kun pääsee someen, Harkimo ihmetteli.

Mainokset