Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi ja Joel Harkimo kihloihin! – Katso kosinta videolta

Janni Hussi ja Joel Harkimo menivät kihloihin
AOP

Malli Janni Hussi ja poliitikko-mediapersoona Joel Harkimo ovat seurustelleet jo useamman vuoden ajan. Pariskunta on tullut tutuksi suomalaisille niin radiosta kuin TV:stäkin. Nyt seurustelu vietiin seuraavalle asteelle, kun Joel päätti kosia Jannia. Ja iloksemme todettakoon, että Jannin vastaus oli myönteinen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mä olin miettinyt tätä aika kauan ja nyt viikonloppuna päätin tehdä sen. Se on heittämättä yksi isoimpia päätöksiä mitä oon koskaan tehnyt. Onneksi vastaus oli selkeä. Me ollaan tosi onnellisia, kirjoittaa Joel Instagram-tililleen lisäämässään videossa.

Janni jakoi niin ikään ihastuttavan kuvan pariskunnassa omalla Instagram-tilillään ja kuulostaa siltä, että hän ei edes osannut odottaa kosintaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tää viikonloppu yllätti oikeelta ja vasemmalta, hän kirjoittaa kuvatekstissään.

Kuvassa Jannin nimettömässä vilkkuu myös upea timanttisormus, joten yllätys oli varmasti kaikin puolin mieluisa. Häistä ei vielä tässä vaiheessa mainita mitään, mutta jäämme odottelemaan niitä seuraavaksi.

Kommenttikentät täyttyivät hetkessä onnitteluista ja onnittelijoiden joukossa vilahtaa useampikin pariskunnan julkkistuttu. Sydämiä lähettävät muun muassa toimittaja Minna Kuukka, Jannin mallikollegat Shirly Karvinen ja Sara Chafak, sekä kauppias Sampo Kaulanen vaimoineen.

Mainokset