Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Iina Kuustonen aloitti tiukan treenin uusinta elokuvarooliaan varten – salilla mukana myös kuumaa seuraa

Iina Kuustonen treenaa uutta rooliaan varten kuumassa seurassa salilla
AOP

Näyttelijä Iina Kuustonen on tällä hetkellä Tampereella kuvaamassa uutta Punttikomedia-elokuvaansa. Elokuva kertoo Kuustosen näyttelemästä kirjastovirkailijasta, joka päätyy bikini-fitness kisaajaksi. Hänen apunaan on elämänhallintansa menettänyt kehonrakentaja, jota näyttelee Mikko Töyssy.

Kuustonen julkaisi nyt ensimmäisiä kuvia elokuvan kuvauksista omalla Instagram-tilillään. Kahdessa kuvassa päästiin näkemään, miltä elokuvan tekeminen näyttää kulissien takana. Toisessa niistä komeilee myös varsin tunnettu kuumaakin kuumempi mieskolmikko, joka tullaan näkemään elokuvassa Koljosen veljeksinä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iina Kuustonen (@kuustoneniina)

Tiukka treeni ja tarkka ruokavalio ovat olleet tärkeä osa Kuustosen rooliin valmistautumista varten. Hän on itse ollut myös yllättynyt siitä, kuinka valtava työmäärä tavoitteen saavuttamiseksi on tarvittu.

– En tiennyt, että fitness-urheilija elää huippu-urheilijan elämää. Olen saanut treenata valmentajan kanssa 5-6 kertaa viikossa noudattaen tiukkaa ruokavaliota. Elämä on ollut viime ajat kurinalaista ja kiinnostavaa, vaikka Nutella-purkkikin on käynyt mielessä, kertoi hän elokuvan tiedotteessa.

Myös vastanäyttelijä Töyssy on nähnyt sen todellisuuden nyt, mitä kova treenaaminen vaatii, vaikka kuntosalijutut olivatkin hänelle tuttua hommaa jo aikaisemmin.

– Nyt ymmärrän, että en ole tiennyt alkuunkaan, mitä tarkoittaa kova treenaus ja mitä se vaatii. Välillä treenatessa on tullut äitiä ikävä ja vielä isompana shokkina tuli ruoan määrä, mitä piti päivän aikana syödä. Ja syömisessä olen kuitenkin hyvä – tai niin luulin. Mutta kyllä nämäkin muistot naurattavat viimeistään sitten, kun leffa on elokuvateattereissa, kuvailee Töyssy tunteitaan.

Elokuvassa tullaan näkemään myös muita tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä, kuten Pamela Tola ja Juha Mentula. Lisäksi apuna tulee olemaan paljon oikeita fitness- ja kehonrakentajia. Elokuva tulee ensi-iltaan vuonna 2022.

Mainokset