Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Ihmis-Kenistä seksikkääksi naiseksi: Jessica Alves esittelee uhkeaa tiimalasivartaloaan – vatsalaukun pienennysleikkaus auttoi painonpudotuksessa

Ihmis-Kenistä seksikkääksi naiseksi: Jessica Alves esittelee uhkeaa tiimalasivartaloaan
Instagram / Jessica Alves

Ihmis-Keninä aikaisemmin tunnettu Jessica Alves korjautti sukupuolensa naiseksi ja hormonihoitojen yhteydessä hänen painonsa nousi. The Sun kertoo Alvesin vatsalaukun pienennysleikkauksesta, jonka ansiosta hän onnistui pudottamaan painoaan.

Alves kertoi, että sukupuolenvaihdosleikkaukse jälkeen hän söi paljon hormoneja, jotka nostivat ruokahalua ja alensivat metabolismia. Tämän jälkeen alkoi maailmanlaajuinen pandemia ja karanteeni, minkä takia hän liikkui vähemmän ja söi enemmän. Kiloja tuli lisää. Nyt hän on kuitenkin läpikäynyt vatsalaukun pienennysleikkauksen, jonka ansiosta vastalaukkua pienennettiin 25 %. Kiloja karisee naisen keskittyessä urheilemaan ja syömään paremmin.

“Voin erinomaisesti kuukausi vatsalaukun kavennusleikkauksen jälkeen. Noudatan terveellistä ruokavaliota ja teen säännöllisiä kävelylenkkejä,” Alves hehkuttaa Instagramissa.

Vuosien varrella Alves on käyttänyt kauneusleikkauksiin satoja tuhansia euroja. Hänen ulkonäkönsä on muuttunut radikaalisti ja nyt hän sanoo olevansa valmis tuntemaan itsensä naiseksi. Hän lisää vielä, että neitsyyden menettäminen ei ole hänelle tärkeää, vaan hän haluaa löytää oikean miehen, jonka kanssa hän tuntee olonsa turvalliseksi.

Jos upotus ei näy, sen voi katso täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni