Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hollywood-naiset aloittivat yrittäjinä – Time-lehti pilkkasi: Reese Witherspoon muistelee, kuinka iva sai hänet itkemään

Hollywood-naiset aloittivat yrittäjinä - Time-lehti pilkkasi
AOP

Daily Mail kertoi jokin aika sitten, kuinka Reese Witherspoon muisteli aikaa, jolloin hän ja muutamat muut Hollywoodin naiset aloittivat omat yrityksensä. Vuonna 2015 Time-lehti kuitenkin teki pilkkaa uskaliaista naisista karikatyyrikuvan muodossa: kuva oli niin loukkaava, että se sai Witherspoonin itkemään.

Time-lehti julkaisi karikatyyrikuvan, joka oli vähintäänkin vähättelevä. Kuvassa Witherspoon ja hänen näyttelijäkollegansa Gwyneth Paltrow, Blake Lively, Jessica Alba ja Lauren Conrad photoshopattiin tekemään kotiaskareita keittiössä. Kuvan pääsee katsomaan täältä.

“Olin juuri aloittanut vaatetusbisneksessä, ja Gwyneth kasvatti Goop-yritystään. Blake Lively ja Jessica Alba olivat aloittaneet yrittäjinä. Meistä tehtiin karikatyyri,” Witherspoon muistelee.

“Se koko juttu oli niin loukkaava, että purskahdin itkuun.”

Artikkelissa kerrottiin muun muassa Witherspoonin yrityksestä, joka myi kirjailtuja servettejä.

Time pyysi myöhemmin juttua anteeksi.

“Tästä ei ole edes kymmentä vuotta, vaan vuosi oli 2015. Olimme päättäneet, että ryhdymme yrittäjiksi ja laitamme omat rahat, oman aikamme ja oman maineemme likoon ja yritämme tehdä jotain, mitä George Clooneyn ja Robert De Niron kaltaiset ihmiset olivat tehneet – ja sitten meitä ivattiin siitä,” Witherspoon sanoo.

Mainokset