Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Viihdeuutiset

Henna Kalinainen listaa haaveitaan ja kertoo, mitkä niistä ovat toteutuneet – ”Parhaat vuodet ovat vasta edessä”

Henna Kalinainen kertoo unelmistaan ja miten ne ovat toteutuneet
AOP

Realityjulkkis Henna Kalinaisesta tuli äiti tammikuussa, kun he saivat ensimmäisen lapsensa puolisonsa Jarkon kanssa. Hän tuli raskaaksi pian sen jälkeen, kun oli tehnyt elämäntapamuutoksen ja aloittanut uudenlaisen elämän. Hänet muistetaan Olet mitä syöt-ohjelmasta, joka ohjasi Hennaa terveellisemmän elämän suuntaan.

Nyt juuri 32-vuotta täyttänyt Henna kertoo Metropolin blogissaan unelmistaan, jotka hän saavutti täytettyään 30 vuotta. Hän hehkuttaa kirjoituksessaan muun muassa Jarkko-puolisoa ja kertoo, kuinka oli haaveillut unelmien kumppanista. Kun Jarkko tuli Hennan elämään, tuntui se siltä, että rakkaus oli vihdoin löytynyt ja oli aika asettua aloilleen.

– Jarkko on juuri sellainen. Ihanan turvallinen, kiltti ja rakastava kumppani, kenessä on pieni säväys sellaista hullua sekopäätä tarvittaessa, mitä kaipaan. Hän on sellainen hauska heittäytyjä, joka ei ota elämää liian vakavasti. Ollaankin naurettu sille, kuinka löysimmekin toisemme. Meillä molemmilla on ikäänkuin sellainen samanlainen ”pimeä puoli”.

Henna oli myös aina haaveillut omasta yrityksestä ja hän on tyytyväinen siihen, kuinka hänen on onnistunut saada toimeentulo sitä kautta jo yli kymmenen vuotta. Erityisen iloinen hän on siitä, että uskalsi tehdä sen mistä haaveilikin.

– Oikea suunta on löytymässä vasta nyt, kun olen oikeasti alkanut miettimään strategisesti bisneksiä ja henkilöbrändäystä. Parhaat vuodet ovat siis vasta edessä.

Paljon on vielä saavuttamatta ja elämään on kuulunut paljon sekä ylä- että alamäkiä. Mutta Hennan blogista paistaa aito tyytyväisyys ja ilo tämänhetkiseen elämään. Kuten hän itsekin kirjoituksen lopussa toteaa: Elämä on aika siistiä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com