Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Hehkeä Marika Fingerroos Instagramissa: kuuma näky myös krapulaisena

Hehkeä Marika Fingerroos Instagramissa
Instagram / Marika Fingerroos

Marika Fingerroos (nykyään Tupila) on viime vuodet pysynyt pois julkisuuden kirkkaasta valokeilasta ja keskittynyt ennemmin jakamaan elämänsä yksityiskohtia sosiaalisessa mediassa. Hänet tunnetaan nykyään myös bloggaajana ja vloggaajana. Alun perin hän tuli kuitenkin Suomen kansan keskuudessa tunnetuksi kauppias Vesa Keskisen salarakkaana sekä Salarakkaat -biisistä, jonka hän äänitti Martina Aitolehden kanssa.

Tällä kertaa kaunotar on kertonut juhlien jälkeisestä krapulapäivästään. Harva meistä näyttää krapulaisena kovin hehkeältä, mutta Marika on onnistunut nappaamaan Instagramiin kuvan, jossa hän ainakin ulkoisen olemuksensa puolesta on varsin heleä. Päällään hänellä näyttää olevan pinkki alusasu, joka vaikuttaa kevyeltä ja kesäiltaan sopivalta.

”Eilisen juhlimisen jälkeiset olot selätetty. Iltapäivällä en meinannut vielä uskoa, että jaksaisin lähteä pyöräilemään, mutta ruoka, lepo ja ulkoilu piristi. Nyt on helppo hymyillä ja jatkaa Netflixin parissa,” Marika Fingerroos kirjoitti Instagramissa.

Ilmeisesti tässä on resepti krapulasta parantumiseen: oikeaa ruokaa, lepoa ja raitista ilmaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com