Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Hannu Pikkarainen hehkuttaa Martina-rakastaan – katso hellä yhteiskuva

Hannu Pikkarainen julkaisi hellän yhteiskuvan Martina Aitolehdon kanssa
AOP

Ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen, 37, ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti,38, ovat pitäneet huolen siitä, että heila on turvattu helluntaihin mennessä, jota juhlittiin viime sunnuntaina. He ovat pitäneet yhtä jo jonkin aikaa, ja pariskunta onkin ollut varsin avoimena suhteestaan myös sosiaalisen median puolella. Nyt Hannu julkaisi hellän yhteiskuvan omalla Instagram-tilillään, josta paistaa pariskunnan välinen rakkaus.


– ”Jos ei heilaa helluntaina ni ei koko kesänä.” Tuskin toi sanonta pitää paikkansa, mut halusin nyt vaan kertoo et mul on hemmetin hyvä heila! hehkuttaa Hannu.

– Rakkaus, kommentoi Martina takaisin rakkaansa julkaisemalle kuvalle.

Myös muut pariskunnan julkkistutut, muun muassa Kirsi Alm Siira ja Piritta Hagman, kommentoivat julkaisua sydämen kuvin.

Viime vuosi oli Martinalle erittäin raskas, sillä hän erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan Stefan Thermanista. Suhde päättyi hyvin riitaisasti ja Martina murtui jopa kyyneliin puhuessaan suhteen päättymisestä. Tämän jälkeen hän deittaili hetken aikaa mystiseksi jäänyttä ruotsalaismiestä, mutta se kuitenkin loppui hyvin lyhyeen.

Martinaa ja Hannua tuntuu yhdistävän moni asia, kuten liikunta, ja pari onkin monesti bongattu yhteisillä juoksulenkeillä Helsingin kaduilla. Myös uusimmasta kuvasta loistaa se, kuinka onnelliselta pari näyttää yhdessä. Martina pitää Hannusta kiinni luottavaisin ottein ikään kuin ei koskaan haluaisi päästää tästä irti.

Mainokset