Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hämmentävä kommentti Kylie Jennerin raskaus-julkaisussa – Eikö veli tiennyt raskaudesta?

Eikö Kylie Jennerin veli Brandon Jenner tiennyt siskonsa raskaudesta
AOP

Keskiviikkona some repesi onnitteluihin, kun muotimoguli Kylie Jenner julkaisi Instagram-tilillään tiedon raskaudestaan. Tämä on Kylien ja hänen miehensä räppäri Travis Scottin toinen lapsi.

Nyt tarkkasilmäiset fanit kuitenkin huomasivat kommenttien joukossa yhden todella erikoisen ulostulon. Se oli Kylien velipuolelta muusikko Brandon Jenneriltä.

– Ei ole totta! Onnea! kirjoittaa Brandon sydänten kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brandonin kommentti onkin saanut somekansan epäilemään sitä, että hän ei olisi tiennyt raskaudesta ennen tämän julkaisun näkemistä. Toiset ovat kuitenkin sitä mieltä, että Brandon olisi tiennyt jo asiasta, mutta halusi vain lisätä oman onnittelunsa myös Kylien Instagram-julkaisuun.

Brandonin kommentti onkin saanut alleen huolestuneita kommentteja, joissa ihmetellään tilannetta.

– Toivottavasti et saanut tätä kautta selville hänen olevan raskaana, yksi kommentoijista kirjoittaa.

– Kuvitelkaa, että saisitte tiedon siskonne raskaudesta Instagramin kautta, ihmettelee toinen.

Brandon ja Kylie ovat kummatkin olympiavoittaja Caitlyn Jennerin lapsia. Caitlyn vihjaili jo aikaisemmin elokuussa, että hänelle olisi tulossa lisää lapsenlapsia.

Brandonin mahdollinen tietämättömyys asiasta ihmetyttääkin nimenomaan sitä varten, että perheellä on muuten melko läheiset välit. Muut perheenjäsenet ovat raskaudesta myös innoissaan ja ovat kertoneet tunteikkaina siitä sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Us Magazine

Mainokset