Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hailey Bieber raskaana? Kryptinen somekuva aiheutti kohua

Hailey Bieber raskaana? Kryptinen somekuva aiheutti kohua
Instagram / Justin Bieber

Laulaja Justin Bieber ja hänen mallivaimonsa Hailey Baldwin ovat olleet naimisissa jo jonkin aikaa. Maailma rakastaa tätä pariskuntaa ja heitä seurataan sosiaalisessa mediassa tiiviisti. Hiljattain Hailey ja Justin olivat lomailemassa muun muassa Meksikossa.

Nyt somekohua on aiheuttanut Justinin julkaisema uusi mustavalkoinen kuva, jossa hän ja hänen kaunis vaimonsa istuvat vierekkäin. Kuvatekstiin on kirjoitettu “mom and dad” eli “äiti ja isä.”

Fanit ovat jo aikaisemmin spekuloineet mahdollista raskautta ja sitä, että perheenlisäystä saattaisi olla odotettavissa. Kumpikaan ei ole varsinaisesti ottanut kantaa raskaushuhuihin eikä siihen myräkkään, jota tämä kuvateksti aiheutti fanien keskuudessa. Hailey tosin yritti korjailla asiaa kuvan kommenteissa.

“Sinun kannattaisi ehkä muuttaa kuvateksti muotoon koiraäiti ja -isä, ennen kuin kukaan ymmärtää sitä väärin,” Hailey kirjoitti.

Kuva ei itsessään paljasta mitään, mikä voisi viitata raskauteen tai perheenlisäyksen suunnittelemiseen. Tämä jäänee toistaiseksi nähtäväksi.

Katso kuva alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset