Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Gekkonen: Seiskan toimittaja seurasi Sara Sieppiä terapiaan: ”Se tuntui raskaalta”

Gekkonen: Seiskan toimittaja seurasi Sara Sieppiä terapiaan: "Se tuntui raskaalta"
Instagram / Sara Sieppi

Sara Sieppi on kärsinyt ahdistuksesta ja pienestä identiteettikriisistä viime aikoina. Hurja työmäärä, stressi ja sosiaalisen median paineet tekivät tehtävänsä.

”Tää vuosi on ollu itelle pientä taistelua sen suhteen, et kuka mä haluun olla somessa ja kuka sitten sen somen ulkopuolella. Oon aina olettanut, että sen tulee olla vaan yks ja sama tyyppi – ja tässä oon ollut väärässä. Oon niin monen vuoden aikana jakanut tänne miltei aivan kaiken (joka toki ollutkin suurin syy siihen, että somesta on rakentunut mulle myös työ.) Ahdistuin kuitenkin siihen, että jokaisesta vähän henkilökohtaisemmasta stoorista ja postauksesta tehtiin otsikoita,” Sieppi kertoo Instagramissa.

”Jokaisella oli mielipide aivan kaikkeen ja aina tein jotakin väärin,” Sara jatkaa.

”Ja eihän niistä pitäs välittää, mutta jos vuosia saa kaiken likapyykin niskaan, niin jossain kohtaa tulee raja vastaan. Rakastan tätä työtä, mutta oman elämän jakaminen ei tuntunut täällä enää mielekkäältä. Huomasin, että en tehnyt tänne Instagram-stooreja omasta halusta vaan pakosta. Kun avasin etukameran ei mulla enää ollutkaan mitään asiaa,” hän sanoo.

Iholla-sarjan kuvausten aikana häntä ahdisti. Hän kertoo ahdistuksen alkaneen vasta sarjan kuvausten alkamisen jälkeen.

”Tein sopimuksen vielä silloin, kun en kriiseillyt kaiken kanssa ja ajatus uuteen kauteen lähtemisestä tuntui erittäin helpolta, koska ”siinä sivussahan se menee”,” Sara kertoo Gekkosen mukaan.

Sara kertoo jopa lähteneensä terapiaan monen vuoden tauon jälkeen. Yllätys oli kuitenkin ikävä, kun Seiskan paparazzi seurasi kaunotarta terapiaan saakka.

”Sen jälkeen huomasin, että mua oltiin aamulla odottamassa tossa alaovella kameran kanssa, seurattu sinne terapiaan asti ja vielä julkaistu nämä kuvat roskalehdessä. Jutun pointti oli siis ottaa hirveimmät kuvat ja julkaista nämä kaikkien nähtäville – kiusata. Se tuntui erityisen raskaalta tuon terapiasession jälkeen,” Sieppi kirjoittaa.

”Terapiaan meneminen oli itsessään jo niin pelottavaa, eikä kukaan tuskin haluaisi nähdä matkalla otettuja kuvia missään,” Sieppi toteaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos