Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ellen Jokikunnas julkaisi kuvia hääpäivästään: “Tahdon vieläkin”

Ellen Jokikunnas julkaisi kuvia hääpäivästään: "Tahdon vieläkin"
Instagram / Ellen Jokikunnas

Juontaja Ellen Jokikunnas on ollut naimisissa Jari-rakkaansa kanssa neljä vuotta. Ennen naimisiinmenoa pariskunta oli yhdessä kahdeksan vuotta. Ellen julkaisi hiljattain hauskan kuvan hääpäivästään Instagramissa.

Julkaisemassaan mustavalkoisessa kuvassa Ellen “raahaa” sulhastaan jalasta. Humoristinen kuva on saanut paljon tykkäyksiä ja kommentteja ja Ellen on kirjoittanut kuvan yhteyteen “tahdon vieläkin.”

Muun muassa Anni Hautala ja Jen Alexandrova kommentoivat kuvaa.

Iltalehdelle Jokikunnas kertoi, että he ovat adoptoimassa lasta. Pariskunta oli käyttänyt jo 30 000 euroa lapsettomuushoitoihin, kun he päättivät lopettaa hoidot ja siirtyä adoptiovaihtoehtoon.

“Tuli valtava helpotus, kun pystyimme myöntämään itsellemme, että nyt tämä riittää,” Jokikunnas kertoi Iltalehdelle vuosi sitten.

“On ollut ihanaa huomata, että voi olla kokonainen, vaikka lasta ei vielä ole. Meille lapsettomuus ei ole jokin kaikkea varjostava suru tai mukana laahaava musta repaleinen aukko. Tuskin kukaan jaksaisi näin pitkään sellaista säröä arjessaan,” Jokikunnas kertoi joulukuussa 2020 Me Naiset -lehdessä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset