Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Dwayne Johnsonin yllätys turisteille sai raikuvan vastaanoton: videolla jo yli 8 miljoonaa katselukertaa!

Dwayne Johnsonin yllätys turisteille sai raikuvan vastaanoton
Instagram / Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, tai kutsumanimeltään The Rock, on huumorintajuinen kaveri, joka tunnetaan sekä elokuva- että fitnessalalla. The Rock on nähty useissa elokuvissa, kuten esimerkiksi Jumanji -leffan uusintaversiossa Kevin Hartin kanssa. 49-vuotias lihaskimppu treenaa salilla tavalla, joka saa jokaisen ihmettelemään, onko miehellä kenties supervoimia.

Hän on hyvin rento tyyppi, ainakin jos yhteen viimeisimmistä Instagram -videoista on uskominen. Hän kirjoittaa päivityksessään, että turistibussit ajelevat usein hänen naapurustossaan Los Angelesissa. Hän tykkää yllättää turisteja ja niin hän tekee tälläkin kertaa.

Videolla näemme, kuinka hän pysähtyy turistibussin viereen ja kysyy, että tietääkö kukaan, mistä hän mahtaisi löytää The Rockin. Turistit alkoivat saman tien kirkumaan ja ottamaan videoita ja kuvia auton ikkunasta hymyilevästä Johnsonista.

Videolla on jo yli 8 miljoonaa katselukertaa. Hyväntuulinen The Rock pysähtyi vain pariksi sekunniksi ennen kuin jatkoi matkaansa, mutta olemme varmoja, että tämä kruunasi monen fanin päivän.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset