Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Donald Trumpin poika, Barron Trump (15) aloittaa koulun Palm Beachilla Floridassa – koululta tärkeä muistutus

Donald Trumpin poika, Barron Trump (15) aloittaa koulun Palm Beachilla Floridassa
AOP

People -lehti ilmoitti hiljattain, että Donald Trumpin ja Melania Trumpin poika Barron Trump (15) aloitaa koulun Floridan Palm Beachilla.

Yhdysvaltain entisen presidenttiperheen lähdettyä valkoisesta talosta, he ovat asettuneet asumaan Florian Palm Beachille. Barron Trumpin onkin tarkoitus aloittaa yksityisessä Oxbridge Academy -koulussa. Koulun edustaja ilmoitti pojan liittymisestä tiedotteessaan.

“Odotamme, että saamme toivottaa hänet tervetulleeksi kouluumme ja yhteisöömme,” koulun kehitysjohtaja Scott Siegfried kertoi tiedotteessa.

Siegfried kertoi, että koulu on ensimmäistä kertaa tekemisissä salaisen palvelun kanssa.

“He eivät halua vaikuttaa liikaa päivittäiseen toimintaamme,” koulun kehitysjohtaja totesi.

“Pieni joukko (salaisen palvelun) agentteja on hänen mukanaan jokaisena koulupäivänä,” kirjoitti puolestaan koulun johtaja Ralph Mauer oppilaiden vanhemmille suunnatussa sähköpostiviestissä.

Hän halusi myös muistuttaa muun muassa koulun oppilaita siitä, ettei oppilaista saa ottaa kuvia ilman heidän suostumustaan.

Kesän ajan Melania Trump ja hänen poikansa ovat viettäneet aikaa etenkin New Yorkissa ja New Jerseyssä. Kouluvuoden alkaessa näyttää kuitenkin siltä, että perhe asettuu ainakin koulun ajaksi Floridan lämpöön.

Sekä Melania että Barron ovat viettäneet aikaa piilossa uteliailta katseilta, sillä Melania ei pidä julkisuudesta.

Mainokset