Pidetään yhteyttä

Julkkikset

David ja Victoria Beckham yhdessä 22 vuotta: Instagramin kuvasarja saa nostalgiseksi

David ja Victoria Beckham yhdessä 22 vuotta
AOP

Maailmankuulu jalkapalloilija David Beckham ja hänen vaimonsa, Spice Girls -yhtyeestä tuttu Victoria ovat olleet yhdessä 22 vuotta. He avioituivat vuonna 1998 upeassa linnassa Irlannissa. Vuosipäivän kunniaksi David on julkaissut Instagramissaan kuvia itsesään ja vaimostaan vuosien varrella.

Hauskaa näissä kuvissa on se, että jokaisessa kuvassa pariskunnalla on yhteensopivat asut. Viimeisessä kuvassa ovat nähtävissä myös Beckhamien lapset.

“22 vuotta myöhemmin, silti yhteen sopivat asut. Hyvää vuosipäivää rakastan sinua niin paljon ja kiitos, että annoit minulle meidän mahtavat lapset, jotta voimme kaikki pukeutua samalla tavalla,” hän kirjoittaa kuvien yhteydessä hymiöiden kera.

Victoria rakastui MTV Uutisten mukaan Davidiin ensisilmäyksellä. Hän kirjoitti Britannian Voguessa kirjeen 18-vuotiaalle itselleen ja siinä sanottiin näin.

“Poikaystävistä ja kestävästä rakkaudesta: opi lisää jalkapallosta, etenkin paitsiosäännöstä. Ja kyllä, rakkautta ensisilmäyksellä on olemassa. Se tapahtuu sinulle Manchester United -joukkueen pelaajien odotushuoneessa. Joskin tulet olemaan pienessä humalassa, joten pienet yksityiskohdat saattavat olla utuisia.”

Jos upotus ei näy, katso se täältä.

Mainokset