Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cher palaamassa kotiin viikon kestäneeltä risteilyltään Euroopassa – katso paparazzikuvat

Cher palaamassa kotiin viikon kestäneeltä risteilyltään Euroopassa - katso paparazzikuvat
AOP

Poptähti ja maailmanluokan ikoni Cher vietti hiljattain kesälomaa. Hänet bongattiin nimittäin Etelä-Ranskassa ja Italiassa risteilyllä omalla upealla jahdillaan. Viikon kestänyt risteily tuli hiljattain päätökseen.

Paparazzit bongasivat Cherin jahdillaan Etelä-Ranskassa, kun oli kotiinpaluun aika. Kuvissa Cherillä on päällään kirkkaankeltainen huppari ja pinkit housut. Hänellä on arskat kasvoillaan ja meininki vaikuttaa rennolta.

Seurue pysähtyi myös Italian Portofinossa syömässä. Reissulla fanit tunnistivat maailmanluokan tähden ja pyysivät kuvaa, johon Cher näytti suostuneen mielellään.

Tässä kuvassa Cher on Italian Portofinossa. Ilmeisesti seurue ruokaili Portofinossa nauttien mahtavasta italialaisesta ruoasta.

Cher palaamassa kotiin viikon kestäneeltä risteilyltään Euroopassa

AOP

Cher on näissä kuvissa veneellään Etelä-Ranskan aurinkoisilla rannikolla.

Cher palaamassa kotiin viikon kestäneeltä risteilyltään Euroopassa

AOP

Cher palaamassa kotiin viikon kestäneeltä risteilyltään Euroopassa

AOP

Kotiinpaluunsa jälkeen Cherin huomattiin jo suunnittelevan uutta Etelä-Ranskan lomaa Britney Spearsin kanssa. Britney julkaisi hiljattain videon Instagramissa, jossa hän tanssii uusissa lenkkareissaan ja unelmoi Ranskan lomasta Cherin kanssa. Cher lupasi omalla Twitter-tilillään, että kunhan Britney on vihdoin vapaa, hän vie poplaulajan lomalle St. Tropeziin ja jäätelöä syömään sydämen kyllyydeltä. Suunnitelmat ovat vielä toistaiseksi heppoisia, mutta kuka tietää?

Mainokset