Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Chachi Hildén yrittää käynnistää synnytystä huvittavalla tavalla: jakoi videon TikTokissa

Chachi Hildén yrittää käynnistää synnytyksen hupaisalla tavalla
Instagram / Chachi Hildén

Duudsoneista tutun Jukka Hildénin vaimo Chachi Hildén on viimeisillään raskaana. Hän on ilmeisesti kyllästynyt vaappumiseen, nimittäin hän kertoo yrittävänsä käynnistää synnytyksen hassulla tavalla.

25-vuotias Chachi odottaa toista lastaan ja keväällä hän paljasti sen olevan tyttö. Chachi on alun perin kotoisin Texasista ja hänet tunnetaan tanssijana ja tanssinopettajana. Ei siis ole ihme, että Chachi on valinnut tämän tietyn tavan yrittääkseen saada synnytyksen käynnistettyä.

”Jotkut yrittävät käynnistää synnytyksen kävelemällä toinen jalka katukiveyksellä, pomppimalla jumppapallolla tai syömällä tulista ruokaa… Minä yritän tekemällä Tiktok-tansseja,” hän kirjoitti videon oheen.

Huolimatta siitä, että Chachin maha on kuin jumppapallo, hän liikkuu varsin näppärästi edelleen valtavan masunsa kanssa. TikTok tanssi onnistuukin melkoisen hienosti ja Chachi hymyilee valloittavaa hymyään koko tanssin läpi.

Pariskunnalla on jo ennestään tytär nimeltään Sophia, joka syntyi vuoden 2019 marraskuussa. Jukalla on aiemmasta liitosta kaksi lasta, jotka ovat syntyneet 2010 ja 2014.

”Olet niin cool,” Jukka kirjoittaa kommentteihin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos