Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Carmen Electra täysin alastomana Instagramissa – poistaako Instagram kohta paljastavan kuvan?

Carmen Electra paljastavassa kuvassa Instagramissa
AOP

90-luvun tunnetuimpiin tähtiin kuuluva Carmen Elecra on ehkä jättänyt aktiiviset julkisuusvuotensa taakseen, mutta hän on vieläkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hiljattain kaunotar on julkaissut itsestään paljon kuumia arkistokuvia, mutta yksi viimeisimmistä julkaisuista on saanut silmät leviämään. Kuvassa hän nimittäin makaa sängyllä ihan täysin alasti.

Carmenilla on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa, jotka aktiivisesti tykkäävät hänen upeista kuvistaan ja kommentoivat positiivisesti kaunottaren kuviin.

Tässä kohutussa kuvassa Carmen makaa sängyllä täysin alasti. Valkoisilla lakanoilla keikistelevä Carmen onkin melko kuuma näky timmissä kropassaan blondit hiukset valtoimenaan. Kuvatekstiin hän on kirjoittanut “Fiilikset” vapaasti suomennettuna ja tähtiemojien kera. Kuva on saanut yli 57 000 tykkäystä ja valtavan määrän kommentteja. Kuva on tosin sen verran paljastava, että jäämme miettimään, missä vaiheessa Instagram blokkaa tämän kuvan – vähemmästäkin kuvia on nimittäin estetty.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Viimeisin Carmenin julkaisema kuva löytyy alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset