Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cardi B:n esiintymisasu paljasti yllätyksen – Ilouutinen julki suorassa TV-lähetyksessä

Cardi B paljasti raskausmahansa BET Awards esiintymisessä ja Instagram tilillään
AOP

Laulaja Cardi B on ollut hetken aikaa vähemmän julkisuudessa ja nyt syy siihen paljastui: hän odottaa toista lastaan! Asia tuli harvinaisen selväksi hänen sunnuntaisessa esiintymisessään BET Awards-tapahtumassa. Hän nousi lavalle yhdessä Migos-yhtyeen kanssa ja hänen esiintymisasunaan oli kimalteleva puku, jossa pyöristynyt vatsa paljastui tumman sävyisen kankaan alta.

Esitys oli selvästi tarkkaan harkittu ja tanssin koreografia oli tehty niin, että laulaja pystyi helposti seuraamaan sitä ison vatsansa kanssa. Katso video esityksestä tämän jutun lopussa.

Esitystä seurasi lehdistötiedote, jossa kerrottiin lyhyesti, mutta ytimekkäästi uutinen raskaudesta.

– Astuessaan lavalle Dolce & Gabbanan suunnittelemassa asussa Cardi paljasti raskausvatsansa ja jakoi tämän ilouutisen aviomiehensä rinnalla.

Cardi julkaisi raskauskuvan myös omalla Instagram-tilillään, jossa raskausmaha oli valettu kipsiin. Kommenttikenttä on täynnä iloisia onnitteluviestejä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Cardin mies on Migos-yhtyeeseen kuuluva räppäri Offset. He menivät salaa naimisiin vuonna 2017 ja avioliitto tuli julkisuuteen vasta vuosi häiden jälkeen. He saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa heinäkuussa 2018, mutta jo saman vuoden loppuun mennessä Cardi ilmoitti eronneensa miehestään.
Offset kuitenkin paikkaili tilannetta sosiaalisessa mediassa ja julkaisi erilaisia pahoitteluviestejä ex-vaimolleen. Hän sanoi olevansa huono aviomies ja pahoitteli käytöstään. Pari palasi pian takaisin yhteen ja ovat pitäneet yhtä siitä asti.

Cardi B toi myös ensimmäisen raskautensa julki televisiossa, kun hän esiintyi Saturday Night Live-ohjelmassa vuonna 2018. Offsetillä on kolme lasta myös aikaisemmista parisuhteistaan jokainen eri naisen kanssa.

Mainokset