Pidetään yhteyttä

Viihdeuutiset

Brtiney Spears paljasti ilouutisen – ”En voi uskoa tätä!”

Britney Spears ja Sam Ashgari menivät kihloihin
Instagram/Britney Spears

Laulaja Britney Spears on kokenut paljon kuluneen vuoden aikana ja kyseessä ei todellakaan ole ollut mikään helppo ajanjakso. Sitä varten olikin ilo nähdä hänen uusin Instagram-julkaisu, jossa nähdään videokooste iloisesta tapahtumasta: Britney on mennyt kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En voi uskoa tätä! Britney kirjoittaa julkaisussa.

Hupaisalla videolla nähdään silminnähden onnellinen pariskunta poseeraamassa erilaisissa asennoissa. Britney esittää monessa niistä hyvin yllättynyttä, joten voi olla, että kosinta tuli myös hänelle täysin yllätyksenä.

Sam Ashgari on julkaissut niin ikään hauskan kuvan omalla Instagram-tilillään, jossa suuteleva pariskunta poseeraa Brtineyn esitellessä upeaa kihlasormustaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kummankin julkaisun kommenttikentät ovat täyttyneet muutamassa tunnissa iloisista onnitteluista. Mukana on myös tuttuja julkkiksia ja kommentteja, jossa annetaan ohjeita tulevaisuuden varalle.

– Onneksi olkoon, rakas! Tosi onnellinen sinun puolestasi. Tervetuloa klubiin! onnittelee seurapiirikaunotar Paris Hilton.

– Tosi onnellinen sinun puolestasi, mutta muista allekirjoittaa avioehto, neuvoo eräs seuraajista.

Moni muukin muistuttaa Brtineyta avioehdon tekemisestä. Eikä mikään ihme, kaiken sen jälkeen mitä Britney on joutunut käymään läpi viimeaikaisessa oikeudenkäynnissä isänsä huoltajuutta koskien. On ymmärrettävää, että moni on huolissaan myös tulevaisuudesta Samin kanssa ja haluaa Brtineyn välttävän mahdolliset ongelmat.

Pariskunta tapasi toisensa musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. Rakkaus syttyi lähes heti ja he ovat pitäneet yhtä siitä asti. Sam on ollut todella tärkeä tuki Britneylle viime vuosina ja pariskunta on pitänyt tiukasti kiinni toisistaan kaikista ikävistä asioista huolimatta.

Mainokset