Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Britney Spearsin oikeustaistelu jatkuu: oikeus tyrmäsi pyynnön oikeuskäsittelyn päivämäärän aikaistamiseen

Britney Spearsin oikeustaistelu jatkuu
AOP

Britney Spears on viime aikoina ollut paljon otsikoissa siksi, että hän taistelee oikeudessa saadakseen poistettua isänsä Jamie Spearsin holhoojan paikalta. Viimeisen 13 vuoden ajan Jamie Spears on ollut Britneyn taloudellisten ja yksityisten asioiden holhooja ja hän on tehnyt kaikki päätökset tyttärensä puolesta. Britney on itse kuvaillut holhousta muun muassa traumatisoivaksi.

13 vuotta kestäneessä taistossa Britney on saanut hiljattain kaksi pientä voittoa: hän sai palkata oman asianajajansa ja jokin aika sitten hän osti omilla rahoillaan ihan oman iPadin. Vaikka voitot ovat minimaalisia, ne ovat askeleita oikeaan suuntaan.

Nyt Yahoo on uutisoinut, että Britney on yrittänyt aikaistaa seuraavaa oikeudenkäyntiään, mutta pyyntö on hylätty. Spears joutuu siis odottamaan seuraavaa päivämäärää syyskuun lopulle saakka.

”Vaikka kahden kuukauden odotus vetoomuksen kuulemisesta ei ehkä vaikuta merkittävältä 13 vuoden aikana, (Britney) Spearsia ei pitäisi pakottaa jatkamaan traumatisoitumistaan, unien menetystä ja kärsimystä,” asianajaja Rosengart totesi asiakirjassa. ”Jokainen päivä on tärkeä.”

Britney julkaisi aikaisemmin viikolla sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa hän sanoi fanien tietävän vain osan siitä, mitä oikeasti on meneillään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com