Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsin isä nauhoitti salaa tyttärensä keskusteluja: “Häpeällinen loukkaus”

Britney Spearsin isä nauhoitti salaa tyttärensä keskusteluja: "Häpeällinen loukkaus"
AOP

Poptähti Britney Spears on jo pitkään taistellut vapautuakseen isänsä holhouksen alaisuudesta. Jo 13 vuotta kestänyt holhousmääräys on kuitenkin pian tulossa päätökseen, sillä Britneyn isä Jamie Spears on viimein suostunut luopumaan oikeuksistaan Britneyn holhoajana. Hiljattain paljastui kuitenkin jotain kummallista liittyen Jamien yliampuvaan holhoukseen: kävi ilmi, että hän on kuunnellut Britneyn keskusteluja.

Harper’s Bazaar kertoo, että Britneyn kotia kuunneltiin kuuntelulaitteiden avulla, joita oli asetettu pitkin poptähden kotia.

Kalifornian lain mukaan Britneyn olisi pitänyt olla tietoinen nauhoituksista. Jamie Spearsin lakimiestiimi kuitenkin sanoi, että Jamien teot ovat suoritettu tuomioistuimen hänelle antamien valtuuksien rajoissa.

Britneyn asianajaja Mathew Rosengart kutsui tätä häpeällisksi loukkaukseksi.

“Britneyn yksityisen viestinnän, ja etenkin hänen ja hänen asianajajansa välisten viestien luvaton tallennus on häpeällinen loukkaus hänen yksityisyyttään kohtaan ja silmiinpistävä esimerkki siitä, kuinka hänen kansalaisvapauksiaan on riistetty,” Rosengart sanoo.

Rosengart sanoo, että he aikovat pyytää Britneyn vapautumista holhouksen alaisuudesta 29. syyskuuta, eli poptähden seuraavana oikeudenkäntipäivänä.

Britney on väittänyt monessa tilanteessa, että Jamie on hyväksikäyttänyt asemaansa holhoajana ja että hän pelkää isäänsä.

Mainokset