Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsin holhouskiistassa askel parempaan päin: Britney osti iPadin!

Britney Spearsin holhouskiistassa askel parempaan päin
AOP

Laulaja Britney Spears on ollut isänsä Jamie Spearsin holhouksen alaisuudessa jo 13 vuoden ajan. Laulaja on taistellut oikeudessa vapaudestaan ja etenkin viime aikoina hiljattainen oikeudenkäynti käynnisti taas kohua sosiaalisessa mediassa. Jamie Spears on ollut vastuussa tyttärensä taloudellisista ja henkilökohtaisista asioista 13 vuotta.

Jamieta on kritisoitu esimerkiksi siitä, että hän ei anna Britneyn käyttää rahojaan haluamallaan tavalla tai edes olla vastuussa omasta ehkäisystään saati valita omien keittiönkaappiensa väriä.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että pieni askel oikeaan suuntaan holhouskiistassa on otettu, nimittäin Britney sai ostaa omilla rahoillaan ihan oman iPadin.

“Tyypit, mahtavia uutisia. Sain ensimmäisen iPadini tänään. Olen niin innoissani!” Spears sanoo Instagramissa julkaisemallaan videolla.

“Minulla on ollut pikkuinen puhelin, mutta nyt tuntuu, kuin elämäni muuttuisi. Olen niin innoissani, matkalla ylöspäin!”

Myös fanit ovat olleet iloisia Britneyn puolesta.

“Olet ollut kuin vanki…” Instagramissa kauhistellaan.

“Vau, miljonääri-poptähti ei saanut ostaa edes iPadia omilla rahoillaan. Mahtavaa, että pääset viimein vapaaksi. Ansaitset olla onnellinen.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset