Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Britney Spearsia syytetään työntekijän lyömisestä: asianajaja kiistää huhut

Britney Spearsia syytetään työntekijän lyömisestä
AOP

The Guardian julkaisi hiljattain uutisen Britney Spearsiin kohdistuvasta huhusta.

Huhujen mukaan poptähti olisi lyönyt työntekijäänsä. Poliisi hälytettiin Britneyn Thousand Oaksissa sijaitsevaan kotiin, jossa työntekijä sanoi Britneyn lyöneen häntä. Kukaan ei loukkaantunut, eikä tilanne ollut vakava.

Spearsin asianajaja kommentoi tilannetta sanomalla, että kyseessä on keksitty juttu. Työntekijällä oli ollut Britneyn puhelin kädessään ja Britney yritti napata sen häneltä pois, eikä hän asianajajan mukaan ollut lyönyt ketään. Hän lisää myös, että kuka tahansa voi kertoa huhuja, mutta tämä tilanne olisi asianajajan mukaan pitänyt olla ratkaistu saman tien.

People puolestaan kertoo, että tilanne olisi ollut toinen: lehti sanoo, että työntekijä olisi vienyt popparin koiran eläinlääkärille ja että he riitelivät koiran hyvinvointiin liittyen.

Britneyn elämässä on tosin tapahtunut hyviäkin uutisia, nimittäin pian Britney tulee olemaan vapaa isänsä holhouksen alaisuudesta. Hänen isänsä Jamie Spears, joka on ollut vastuussa hänen yksityisistä ja taloudellisista asioistaan jo 13 vuotta, on luvannut luopua holhouksesta. Tarkkaa aikaa tälle tapahtumalle ei ole asetettu.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com