Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Britney Spears rukoili äidiltään apua: ”Tähän liittyy paljon tuskaa ja huolta”

Britney Spears rukoili äidiltään apua
AOP

Britney Spears on viime aikoina ollut otsikoissa paljon holhouskiistan takia. Britneyn isä Jamie Spears on ollut vastuussa Britneyn asioista, kuten muun muassa hänen 60 miljoonan dollarin omaisuudestaan, vuodesta 2008 saakka. Laulaja on viimeisen 13 vuoden ajan yrittänyt päästä holhouksen alaisuudesta pois siksi, että hän pelkää kontrolloivaa isäänsä.

Britneyn äiti Lynne ei ole ollut kovassa äänessä asian suhteen aikaisemmin, mutta on hiljattain ottanut enemmän kantaa asiaan, sillä kuuleman mukaan Britney rukoili apua äidiltään. Asiasta ovat uutisoineet muun muassa The New Yorker, Variety ja People.

”Minulla on sekavat tunteet tästä kaikesta. Tähän liittyy paljon tuskaa ja huolta,” Lynne kertoi New Yorkerille.

Hän sanoi myös, että jos joku hänen lapsistaan astuisi sisään ja yllättäisi hänet puhumasta toimittajille, hänen täytyisi sulkea puhelin välittömästi.

”Lynnen mielestä tilanteessa on paljon huolenaiheita. Hänen mielestään Jamie ei ole ollut läpinäkyvä holhousjärjestelyssä,” perhelähde kertoi People-lehdelle.

Viimeisimmässä oikeudenkäynnissä Britney Spears sai huonoja uutisia: Jamie Spears jatkaisi edelleen Britneyn holhoamista huolimatta hänen vetoomuksestaan ja pari viikkoa sitten pitämästään puheesta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com